WERKTIJDEN:
Ma: 10:00 - 18:00
Di: 10:00 - 15:00 20:30 - 22:00
Wo: 13:00 - 19:00
Do: 10:00 - 15:00 20:30 - 22:00
Za: 10:00 - 18:00

TARIEVEN:
  • Intakegesprek (1,5 uur): 75 euro
  • Individuele coachingsessie (1 uur): 55 euro
  • Intelligentie-onderzoek (3 uur) inclusief verslag en nagesprek: 400 euro
  • Schoolbezoek (1 uur): 100 euro

WERKWIJZE:

U kunt uw kind of uzelf aanmelden via mail, door een berichtje achter te laten via de website (contactgegevens), of door online een afspraak te maken (knop 'maak online een afspraak). Telefonisch ben ik moeilijker te bereiken, maar indien u mij eerst wenst te spreken, kan u een telefonische afspraak inplannen (knop 'maak online een afspraak'). U krijgt van mij altijd een bevestiging van de afspraak en indien u een intakegesprek heeft geboekt, bel ik u altijd even op. U beslist zelf of de eerste afspraak in het bijzijn van het kind plaatsvindt of enkel met u als ouder(s). Verwijzing door uw huisarts, CLB, etc. is niet nodig. Indien u wenst, kan ik contact opnemen met ex-partner, school, arts, logo, clb, etc.

Aan het eind van iedere sessie wordt besproken of een nieuwe afspraak nodig en wenselijk is. Indien nodig of wanneer andere hulp beter aansluit op uw vraag, zal ik u doorverwijzen. In sommige gevallen is coaching niet voldoende en is diepgaandere behandeling of therapie noodzakelijk.

Na elke sessie/afspraak wordt u verzocht direct af te rekenen. Dit kan cash of via de bancontact-app.


KLACHTENREGELING

U mag van mij verwachten dat ik al mijn kennis, kunde, ervaring en professionaliteit zal inzetten. Ik probeer ook op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen door mij steeds bij te scholen. Aangezien het coaching betreft, bent u echter zelf verantwoordelijk voor het behaalde resultaat ter verbetering. 
Keuzes en beslissingen die u neemt voor uzelf en uw kind zijn altijd uw eigen verantwoordelijkheid.

Heeft u onverhoopt toch een vraag of een klacht, neem dan contact met mij op zodat een oplossing gevonden kan worden voor uw situatie.
 Als er een conflict is van welke aard dan ook, dan proberen we dat in eerste instantie zelf op te lossen. Mocht dit niet lukken, dan melden we ons bij de beroepsvereniging of een ander onafhankelijk orgaan.


BEROEPSVERENIGING

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Bachelor Toegepaste Psychologie.